Categoria: Recursos humans

Salut convoca una plaça de facultatiu especialista d’àrea en al·lergologia per a la Unitat Clínica Multidisciplinària d’Al·lèrgies, a l’Hospital Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha convocat una plaça de facultatiu especialista d’àrea en al·lergologia per incorporar-se a la Unitat Clínica Multidisciplinària d’Al·lèrgies de les Illes Balears, ubicada a l’Hospital Universitari Son Espases on, actualment, ja hi fa feina una al·lergòloga.

A més de la incorporació d’aquest especialista durant aquest estiu, també es convocarà una plaça nova, de característiques similars, dues d’infermeria i una d’auxiliar d’infermeria. Això permetrà que la Unitat estigui integrada per un equip de tres facultatius, tres infermers i un auxiliar d’infermeria.

Posteriorment es preveu que s’ampliï cada any fins a comptar amb un total de cinc al·lergòlegs en 2025. Els objectius de la creació d'aquesta unitat són millorar els diagnòstics, fer un millor seguiment i control dels pacients i, finalment, cercar la satisfacció dels pacients amb al·lèrgies complexes.

Aquesta unitat farà consultes ambulatòries, proves específiques i interconsultes en hospitalització. Els especialistes compartiran les patologies, com es fa amb la resta de les diferents especialitats que les tracten en l'actualitat.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 08/05/2023]

[Foto: Infosalut / Prova d'esforç / CC BY-NC-SA 4.0]