Categoria: Recursos humans

S'inicia la selecció quatre tècnics/es de suport en investigació per al programa TECH del projecte «CONSCIÈNCIA IdISBa: consolidar la ciència IdISBa»

Tipografia
 • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
 • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 129, de dia 19 de setembre de 2023, s'ha publicat la resolució del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de quatre tècnics/es de suport en investigació per al programa TECH del projecte «CONSCIENCIA IdISBa: consolidar la ciència IdISBa», convocatòria finançada pel pla anual 2022 de l'Impost de Turisme Sostenible.

Requisits dels persones candidates

 • Estar en possessió del títol de tècnic superior de laboratori de diagnòstic clínic corresponent als cicles formatius de grau superior o del títol de tècnic especialista corresponent a la formació professional de segon grau.
 • Emplenar la sol·licitud.
 • Emplenar el compromís d'acollida del grup d'investigació, signat per totes les parts. Cada candidat o candidata només pot presentar un únic compromís d'acollida.
 • Emplenar el formulari d'autoavaluació.
 • Certificat d'experiència professional signat per la persona responsable de l'entitat on s'han prestat els serveis amb especificació del temps d'experiència en els diferents àmbits que es valoren en aquesta convocatòria. En cas de no ser possible, s'ha de presentar contracte i vida laboral.
 • Els contractes finançats amb càrrec als ajuts objectes d'aquesta convocatòria són incompatibles amb la vigència de qualsevol altre contracte laboral del personal contractat.

Requisits del grup receptor

 • Per a la presentació d'un candidat o d'una candidata és imprescindible estar constituït com a grup d'investigació de l'IdISBa amb data anterior a l'inici d'aquesta convocatòria.
 • Els grups poden tenir dos compromisos d'acollida, però en cap cas poden tenir dues persones candidates contractades per aquesta mateixa convocatòria.
 • En cas de renúncia de la persona aspirant, se seguirà l'ordre estricte de puntuació obtinguda per la resta d'aspirants.
 • Els grups d'investigació emergents sumaran 0.5 punts a la puntuació total obtinguda per la persona candidata.
 • El grup d'investigació ha de tenir en actiu al moment de presentar la sol·licitud un projecte d'investigació competitiu públic o privat, nacional o internacional, amb una durada igual o superior a dos anys.
 • Si el grup d'investigació presenta un compromís d'acollida addicional a aquest en el marc de la convocatòria «CONSCIENCIA IdISBa: consolidar la ciència IdISBa», FOLIUM o JUNIOR, haurà de demostrar estar en possessió d'altre projecte d'investigació que compleixi amb el que es disposa en el cinquè punt d'aquest apartat per a cada categoria presentada.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar al registre físic de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears o mitjançant el correu electrònic de la Unitat de Recursos Humans: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. S'ha d'indicar el codi d'expedient «TECH-2023» a l'assumpte del correu electrònic.

El termini de recepció de sol·licituds serà de 15 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 129. 19/09/2023]

[Foto: Ministeri de Ciència i Innovació]