Categoria: Recursos humans

Es convoquen dues places de personal tècnic superior en investigació per a l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 38, de dia 19 de març de 2024, s'han publicat dues resolucions del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, per les quals es convoquen dos processos selectius per a la cobertura de dues places de personal tècnic superior en investigació, del grup professional A. Una per al projecte «Empowering healthy lifestyle behaviour through personalised intervention portfolios to prevent and control obesity during vulnerable stages of life (HealthyW8)», i l'altra per al projecte «El control de la reinfecció en persones que consumeixen drogues és crític per a l’eliminació del VHC (VHC-UCAs)».

Requisits de participació

Per a la plaça d'investigador/a en el projecte «Empowering healthy lifestyle behaviour through personalised intervention portfolios to prevent and control obesity during vulnerable stages of life (HealthyW8)» cal complir, entre altres, els següents requisits:

  • Estar en possessió de la titulació de llicenciatura o grau en Nutrició Humana i Dietètica. En cas de tenir un grau, aquest s'ha de complementar amb un màster en l'àmbit de la nutrició humana, obtingut a partir de l'1 de gener de 2016.
  • Acreditar mínim el nivell B2 de català.
  • Acreditar mínim el nivell B1 d'anglès. 

Per a la plaça d'investigador/a en el projecte «El control de la reinfecció en persones que consumeixen drogues és crític per a l’eliminació del VHC (VHC-UCAs)» cal complir, entre altres, els requisits següents:

  • Estar en possessió de la titulació de llicenciatura o grau en Bioquímica o Biologia. En cas de disposar d'un grau, aquest s'haurà de complementar amb un màster dins l'àmbit de les ciències de la salut.
  • Acreditar mínim el nivell B2 de català.
  • Coneixement dels recursos relacionats amb drogodependències de les Illes Balears i experiència en el maneig de pacients amb hepatitis C. Per a tots dos requisits s'aportarà documentació que acrediti una experiència mínima de 12 mesos.

Sol·licituds

El termini de recepció de sol·licituds serà de 15 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 38. 19/03/2024]

[Foto: IdISBa]