Categories: Recursos humans, Qualitat

L'Àrea de Salut d'Eivissa incorpora la cinquena especialista a Oncologia Mèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Can Misses ha incorporat a la plantilla una nova especialista, la doctora Alicia Quílez Cutillas. Amb ella, el Servei ja disposa de cinc oncòlegs.

L’oncòloga té una àmplia experiència assistencial i ha rodat per hospitals oncològics de gran reputació. La doctora Quílez és autora i coautora de nombrosos articles científics i forma part del Grup Español d’Investigació en Càncer d’Ovari. Podeu consultar més informació en aquest enllaç

Tot i que el Servei d’Oncologia Mèdica de Can Misses no té llista d’espera per a les primeres consultes ni demora en els tractaments, l’ampliació de la plantilla agilitzarà l’atenció de les consultes de revisió.

La doctora Alicia Quílez s’uneix a una plantilla formada per quatre oncòlegs més: Sergio Sánchez, cap d’Oncologia Mèdica, Carlos Rodríguez, Iker López i Urbicio Pérez, a més de la psicooncòloga Paloma Martínez. El Servei, gràcies a l’esforç de la plantilla, va augmentar un 6% la seva activitat en 2019 i va aconseguir un màxim històric de 7.857 consultes ateses.

La directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, ha manifestat que “agraïm l’esforç fet pel Servei d’Oncologia Mèdica aquests mesos i estam convençuts que amb aquesta incorporació podrem assegurar la màxima qualitat assistencial”.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 03/03/2020]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*03/03/2020 noudiari.es - Can Misses suma cinco oncólogos tras incorporar a una nueva especialista.
*03/03/2020 periodicodeibiza.es - El Hospital Can Misses incorpora a la oncóloga Alicia Quílez.