Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació continuada

Formació continuada

Resultats definitius de les proves escrites de llengua catalana maig 2019

El mes de febrero 2019 es van publicar les proves de llengua catalana que es van realitzar el mes de maig. Una vegada acabat el procés de revisió, ja s'han publicat els resultats definitius de les proves escrites de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i LA, corresponents a la convocatòria de maig de 2019. Es poden consultar a la web de la Direcció General de Política Lingüística.

Llegeix més...

Singapur va acollir el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres 2019

Més de 5 000 infermeres de més de 120 països van participar en el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres, que es va celebrar a Singapur des del 27 de juny fins l'1 de juliol. El Congrés biennal del CIE va ser la major trobada d'infermeres del món i en aquesta ocasió porta per lema "La salut, més enllà de la sanitat". 

Llegeix més...

Professionals d'APM i del 061 es formen sobre la conducta suïcida

Més de noranta professionals d’Atenció Primària de Mallorca (APM) que atenen urgències domiciliàries i consultes ambulatòries, i equips assistencials del 061 han rebut formació sobre la detecció de la conducta suïcida, a càrrec de l’Observatori del Suïcidi del Servei de Salut de les Illes Balears.

Llegeix més...

Masterclass de monitoratge fetal basat en la fisiopatologia a Son Espases

El Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases va coorganitzar la 3a icareCTG Masterclass associada al monitoratge fetal basat en la fisiopatologia. 

Llegeix més...

El COMIB va acollir un curs de Bioètica per investigadors de l’IdISBa

El Col·legi Oficial de Metges dels Illes Balears (COMIB) va acollir el passat 5 de juny el II Curs de Bioètica i Bones Pràctiques Clíniques, per investigadors de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa).

Llegeix més...