Categoria: Institucions sanitàries

Presentats els actes del XX aniversari de l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La directora gerent, Catalina Vadell, i el subdirector d'Hospitals del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Paco Morado, han presentat a la sala d'actes del Hospital de Manacor el Programa d'actes, que es duran a terme per celebrar el XX aniversari de l'obertura de l'Hospital de Manacor, inaugurat el 28 d'abril de 1997. A partir del 28 d'abril començarà la realització d'actes que duraran fins a finals de juny de 2017.

Entre aquestes activitats, hi haurà tota una sèrie de conferències, actes esportius, culturals i lúdics destinats a tota la població de la comarca del Llevant.

Vadell ha comentat que el cicle de conferències s'iniciarà el proper dia 8 de febrer, amb la conferència titulada "Una manifestació que feu canviar la història", a càrrec d'Antoni Tugores. Posteriorment, es durà a terme una conferència cada mes amb persones reconegudes en diferents disciplines com són Guillem López Casasnovas, Jordi Valera, Marta Legioiz i Enric Benito.

També ha senyalat que es realitzarà una obra de teatre, escrita i interpretada per treballadors de l'Hospital que duu per títol "Hospital SON Manacor".

Seguint amb el programa d'actes, ha explicat que per al 8 d'abril s'ha organitzat una Jornada esportiva al Rafa Nadal Sport Center, a la qual els treballadors podran participar en diferents torneigs de tennis, pàdel, futbol-7 i bàsquet.

L'acte més important serà el divendres, 28 d'abril, dia en què es compleix el XX aniversari del centre hospitalari. Aquest dia es realitzarà una Jornada de portes obertes al llarg de tot el matí, durant la qual hi haurà exposicions de fotografies, vídeos sobre l'Hospital i els seus treballadors, actuacions dels pallassos de la Sonrisa Mèdica, així com també l'actuació de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i participació d'ONG que col·laboren amb l'Hospital. A la tarda, a l'Auditori de Manacor, està previst l'acte principal de la Jornada. Tots els actes estan oberts a la població de la comarca, i segons ha exposat la gerent, "convidam a la població de tota la comarca que participi dels actes organitzats, així com ho faran també els treballadors i les seves famílies".

També ha manifestat que "la finalitat de tots aquests actes és donar les gràcies a tot el personal que al llarg d'aquests vint anys ha treballat a l'Hospital. Volem agrair l'esforç de tots els que han fet possible el dia a dia arribant a avui, en què estam il·lusionats amb el projecte que suposa el Pla Director que contempla l'ampliació i reforma del centre". Per la seva part, el subdirector d'Hospitals del Servei de Salut, Paco Morado, ha afegit que "han passat vint anys, els seus inicis varen ser il·lusionants amb uns professionals excel·lents que ara també es troben amb un nou projecte al davant, com és l'obra d'ampliació i reforma. Però el més important són sempre els professionals que han sabut dur endavant aquest Hospital que ha estat distingit en nombroses ocasions per la seva excel·lència i bona gestió".

[/Font: Hospital de Manacor. 31/01/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*20/06/2017 - Conferència del Dr. Benito a l'Hospital de Manacor, sobre sensibilitat i humanitat amb el pacient.
*08/05/2017 - Més de 200 persones van participar en la cursa del XX aniversari de l'Hospital de Manacor.
*21/04/2017 - Jornada esportiva dels treballadors de l'Hospital de Manacor.

*
03/04/2017 - L'Hospital de Manacor fa entrega de la taquilla recaptada en una obra de teatre a Sonrisa Médica.
*22/03/2017 - Conferència de Guillem López Casasnovas a l'Hospital de Manacor.
*16/02/2017 - Conferència inaugural del XX aniversari de l'Hospital de Manacor.
*01/02/2017 - La gerent de l'Hospital de Manacor ha donat a conèixer les dades d’activitat de 2016 del centre hospitalari.

*17/06/2017 Diario de Mallorca - Fin al XX aniversario del hospital de Manacor.
*09/02/2017 Diario de Mallorca - Reveladora conferencia inaugural del veinte aniversario del Hospital de Manacor.
*06/02/2017 Diario de Mallorca - Programa de actos del XX aniversario.