Categoria: Institucions sanitàries

Son Espases convoca la segona edició del Concurs de Relats Curts

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha convocat la segona edició del Concurs de Relats Curts, al qual poden concórrer tant el personal del centre hospitalari com els usuaris.

 

 

El termini per participar-hi venç el 31 d’octubre a les 23.59 hores. Enguany també s’hi pot participar per mitjà de la xarxa social Twitter; per fer-ho basta escriure una història sobre Son Espases amb un màxim de 280 caràcters utilitzant l’etiqueta #Relat HUSE.

Els requisits per participar són que el relat ha de ser una creació original de la persona participant i que no pot superar les 500 paraules, sense comptar-hi el títol. Es pot presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears i la temàtica del relat és lliure, però no pot ser contrària al bon nom, al prestigi o a la imatge de Son Espases, i el relat tampoc no es pot utilitzar com a mitjà publicitari de cap producte o servei.

Les persones participants han d’enviar el relat emplenant el formulari allotjat en el portal web de Son Espases (www.hospitalsonespases.es) o directament des de la pàgina web es.surveymonkey.com/r/relats2019_huse. A més del títol i del text, cal consignar-hi un pseudònim i un número de telèfon de contacte. El Jurat concedirà quatre premis, que consisteixen en sengles llibres electrònics, i quatre accèssits, i farà pública la decisió el 29 de novembre.

[Font: Conselleria Salut i Consum. 31/07/2019]

[Foto: Conselleria Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*31/07/2019 mallorcadiario.com - Son Espases abre a Twitter la participación en su concurso de relatos cortos.

Notícies relacionades a Infosalut
*05/11/2018 - Son Espases convoca la primera edició del Concurs de Relats Curts.