Categoria: Estudis i projectes

Utilitat de la PET/TC amb 18F-FDG en la síndrome cerebel·losa associada a tumoració ovàrica maligna i ainticossos onconeuronals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat una carta sobre la utilitat de la PET/TC amb 18F-FDG en la síndrome cerebel·losa associada a tumoració ovàrica maligna i ainticossos onconeuronals.

Nuria Orta i Sebastià Rubí, facultatius de medicina nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa; i Alessandra Repetto, facultativa de medicina nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicado la carta amb el títol " Síndrome cerebeloso asociado a tumoración ovárica maligna y anticuerpos onconeuronales. Utilidad de la PET/TC con 18F-FDG" a la revista Medicina Clínica.

Referència de la carta
Orta N, Repetto A, Rubí S. Síndrome cerebeloso asociado a tumoración ovárica maligna y anticuerpos onconeuronales. Utilidad de la PET/TC con 18F-FDG. Med Clin (Barc). 2021;156(8):416-7. doi: 10.1016/j.medcli.2020.01.006. PubMed PMID:32143945.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / TAC a Son Espases / CC BY-NC-SA 4.0]