Categoria: Estudis i projectes

I Jornades d'alletament matern a l'Hospital Comarcal d'Inca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Comarcal d'Inca va organitzar les I Jornades d'alletament matern els dies 9 i 10 de juny.

Joana Seguí, pediatra d'Atenció Primària de Mallorca; Rosa Llobera Cifre, infermera  d'Atenció Primària de Mallorca i Marta González, comare d'Atenció Primària de Mallorca, hi varen participar amb la comunicació "Lactància materna, una mirada des de l'atenció primària".

Maria Cerdà, nutricionista, hi va participar amb la comunicació titulada "Nutrició i alimentació complementària".

Silvia García-Guas, infermera de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb el "Taller d'alimentació complementària".

María Ángeles Adelantado, ginecòloga de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "Mastoplàsties de reducció i/o augment i conseqüències en l'alletament".

Helena Corral, pediatra de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "L'anquiloglòsia, repercusions i maneig de la lactància materna"

Margalida Moranta, infermera de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "Protocols d'aletament al HCIN".

Aina Navarro, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "CPP ininterrumpit".

Cristina Burgos, infermera de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "BPSO, de camí a l'excel·lència en alletament matern".

Antonia Gost, infermera de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "Suplementació durant l'ingrés hospitalari: protocol i retirada del suplement".

Maria Cardona i Marta Aguilar, pediatres de l'Hospital Comarcal d'Inca, va participar amb la comunicació titulada "Normativa en lactancia materna del HCIN".

Carmen Herrero, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la Conferència de clausura.

Programa.

[Font: Hospital Comarcal d'Inca]

[Foto: Hospital Comarcal d'Inca]