Categoria: Estudis i projectes

XL Reunión anual de la Sociedad española de Epidemiología (SEE)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

 La Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), Atenció Primària de Mallorca i l'Hospital Universitari Son Espases varen participar en la XL Reunión anual de la Sociedad española de Epidemiología (SEE) que es va celebrar a Donstia el 30 i 31 d'agost i l'1 i 2 de setembre de 2022.

P. Franch, metgessa de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb la comunicació titulada "Incidencia, mortalidad y tendencias del cáncer de cuello uterino en España".

J.M. Servera Puigserver, G. Lorente Fernández, J.M. Vanrell Berga, J. Seguí Cobo, A. Garí Bibiloni, M. Portell Arbona, M. Ramírez Cases, M. Cáffaro Rovira, J., Giménez Duran, professionals del Servei d'Epidemiologia, Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut, hi varen participar amb la comunicació titulada "Dinámica de los brotes de covid en las Illes Balears".

13512 4L. Capitán Moyano, B. Artigas, M. Bennasar Veny, A.M. Yáñez, M.A. Bedmar, investigadors i investigadores del Grup d'investigació en Salut Global i Desenvolupament Humà Sostenible i el Grup d'investigación en Salut Global i Estils de Vida de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), hi varen participar amb la comunicació titulada "Personas sin hogar: salud y uso del sistema sanitario".

La Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb la comunicació titulada "Ventaja de las mujeres en la supervivencia al cáncer: estudio de la red española de registros de cáncer (REDECAN)".

A. Huguet, M.J. Sastre, R. S, professionals de la Central Coordinació COVID Mallorca i el Grupo d'investigació en Salut Global, hi varen participar amb la comunicació titulada "Asociación entre sintomatología del caso índice y transmisión del sars-cov-2 a contactos estrechos".

G. Pastor-Moreno, M.A. Fiol-de Roque, M.J. Serrano-Ripoll, R. Zamanillo-Campos, A. Leiva, R. Jiménez, E. Gervilla, I. Ruiz-Pérez, I. Ricci-Cabello, investigadors i investigadores de la Unitat d'investigació d'Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), hi varen participar, junt amb l'Escuela Andaluza de Salud Pública, el CIBERESP, la Red de investigación en Actividades Preventivas y Promoción de la Salud (RediAPP) i la Universitat de les Illes Baleares, amb la comunicació titulada "PSICOVIDAPP, intervención para reducir problemas de sm en profesionales sanitarios frente COVID-19".

13512S. Fresneda, M. Arias, M. Torres, M. Abbate, J. Urbina, G. Kablitz, N. Malih, M. Bennasar, A.M. Yáñez, investigadors i investigadores de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), hi varen participar junt amb la Universitat de les Illes Balears, el CIBER Epidemiología y salud pública, amb la comunicació titulada "Factores de riesgo cardiovascular en pacientes con prediabetes y sobrepeso u obesidad".

M. Cáffaro Rovira, M.M. Salom Castell, professionals del Registre poblacional de malalties rares de les Illes Balears, el Servei d'Epidemiologia de la Dirección General de Salut Pública i Participació Illes Balears de la Conselleria de Salut, hi van participar amb la comunicació titulada "Síndrome de Prader Willi. registro de enfermedades raras de las illes balears (RERIB)".

L'Hospital Universitari Son Espases hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb la comunicació titulada "Changes in clinic-epidemiological characteristics and mortality trends in people living with hiv over 60 years of age: a population-based open cohort study".

D. Romaguera, investigadora de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb la comunicació titulada "Circadian eating behaviours and cardiovascular health: results from the nutrinet-santé prospective study".

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb la comunicació titulada "Un consumo elevado de productos ultraprocesados se asocia con un mayor riesgo de déficit de micronutrientes. Proyecto SENDO".

13512 3A. Huguet, R. Sebastián, S. Fresneda, A. Loreto, C. Moreno, N. Sansó, M. Bennasar, A.M. Yáñez, investigadors i investigadores del Grup de cures, cronicitat i evidències en salut, hi varen participar junt amb la Universitat de les Illes Balears, amb la comunicació titulada "Impacto de la pandemia por COVID-19 en la educación de estudiantes de enfermería".

M. Arias, S. Fresneda, M. Torres, M. Abbate, J. Urbina, G. Kablitz, C. Sánchez, M. Bennasar, A.M. Yáñez, investigadors i investigadores del Grup d'Investigació de Salut Global i Estil de Vida de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), hi varen participar junt amb la Universitat de les Illes Balears i el CIBER Epidemiología y Salud Pública, amb la comunicació titulada "Eficacia de una intervención telefónica en pacientes con prediabetes durante la pandemia por COVID-19".

Llibre de resums.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SEEpidemiología /Global Health research group]