Categoria: Estudis i projectes

XVIII Congreso de la Sociedad Española del Dolor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'IB-Salut i l'Hospital Universitari Son Espases varen participar al XVIII Congreso de la Sociedad Española del Dolor celebrat a València del 26 al 29 d'octubre de 2022.

dheineReta Murua, A, infermera de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb el pòster titulat "Visión del paciente con polineuropatia diabetica dolorosa".

dolor neuropaticoBlanco Echezuria, metgessa de medicina familiar i comunitària de l'IB-Salut, hi va participar amb el pòster titulat "Prescripción de opioides en un centro de atención primaria en 2020 y 2021: tendencias y preferencias".

Palomera Sainz, N; Vázquez López-Cepero, A; Ribera Leclerc, H, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Dolor neuropático central post-acv: a propósito de un caso".

FgD5MgIWYAIX6TSGómez Larrotcha, M; Vázquez López-Cepero, A; Ribera Leclere, H, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Deshabituación a opiodes: a propósito de un caso".

Ricoy Barrallo, R; López Martín, F; Seligmann Pietranera, R; anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titula "Hematoma epidural lumbar tras retirada de catéter: caso clínico".

FgD5MgNX0AAD CtGómez Larrotcha,  M; Vázquez López-Cepero, A; Ribera Leclere, H, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Estimulación ganglio raóz dorsal: a propósito de un caso de inguinodinia crónica".

Ricoy Barrallo, R; Ribera Leclere, H; Vázquez López-Cepero, A, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Valoración del dolor en pacientes intervenidos de lobectomía pulmonar por toracotomía y toracoscopia durante el periodo 2020-2022".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Palacio de Congresos de Valencia / Unidad del Dolor de l'Hospital Universitari Son Espases]