Categoria: Estudis i projectes

Elevació de troponina I ultrasensible i hiperamilasèmia en una intoxicació pediàtrica amb tramadol i morfina

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Urgències de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases i la Unitat de Toxicologia Clínica del Servei d'Urgències i el Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat una carta a l'editora sobre l'elevació de troponina I ultrasensible i hiperamilasèmia en una intoxicació pediàtrica amb tramadol i morfina.

Silvia González Lago i María José Pérez García, pediatres de l'Hospital Universitari Son Espases; Isabel Gomila Muñiz, facultativa d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Jordi Puiguriguer i Bernardino Barceló, facultatius de la Unitat de Toxicologia Clínica de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat la carta amb el títol "Elevación de troponina I ultrasensible e hiperamilasemia en una intoxicación pediátrica con tramadol y morfina" a la revista Anales de Pediatría.

Referència de la carta
González Lago S, Pérez García MJ, Gomila I, Puiguriguer J, Barceló B. Elevación de troponina I ultrasensible e hiperamilasemia en una intoxicación pediátrica con tramadol y morfina. An Pediatría. 2022 Nov;97(5):359–60. doi: 10.1016/j.anpedi.2022.03.003.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]