Categoria: Estudis i projectes

Rotura esplènica espontània amb hemorràgia massiva durant la maniobra de Pringle en cirurgia hepàtica laparoscòpica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, part d'ells integrats en el Grup de Simulació i 3D de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), i la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han publicat un article sobre la rotura esplènica espontània amb hemorràgia massiva durant la maniobra de Pringle en cirurgia hepàtica laparoscòpica.

Patricia Camporro-González, Natalia Pujol-Cano i Elías Palma-Zamora, cirurgianes i cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases; José Miguel Morón-Canis i Francesc Xavier Molina-Romero, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Rotura esplénica espontánea con hemorragia masiva durante la maniobra de Pringle en cirugía hepática laparoscópica" a la revista Cirugía Española.

Referència de l'article
Camporro-González P, Pujol-Cano N, Molina-Romero FX, Palma-Zamora E, Morón-Canis JM. Spontaneous splenic rupture with massive bleeding during Pringle maneuver in laparoscopic liver resection. Cirugia espanola. Spain; 2022. doi: 10.1016/j.cireng.2022.12.004. PubMed PMID: 36572245.

Enllaços Bibliosalut

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hellerhoff / Spleen Rupture / CC BY-NC-ND 2.0]