Categoria: Estudis i projectes

Utilització del mètode WALANT en la cirurgia de mà

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Ortopèdia i Traumatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han publicat un article sobre els beneficis per al pacient i el sistema sanitari de la utilització del mètode WALANT en la cirurgia de mà a un hospital de nivell secundari.

Aina Maria Far-Rieraorcid, Carlos Pérez-Uribarriorcid, Matías José Esteras Serranoorcid i José María Rapariz Gonzálezorcid, traumatòloga i traumatòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Impact of WALANT Hand Surgery in a Secondary Care Hospital in Spain. Benefits to the Patient and the Health System" a la revista Journal of Hand Surgery Global Online.

L'objectiu d'aquest estudi és comparar els beneficis per al pacient i els costos econòmics de les cirurgies de la mà amb la tècnica d'anestèsia local sense torniquet (WALANT) enfront d'una cirurgia major ambulatòria convencional i revisar els resultats i les complicacions en una sèrie de casos de pacients operats amb la tècnica WALANT.

Referència de l'article
Far-Riera AM, Perez-Uribarri C, Serrano MJE, González JMR. Impact of WALANT Hand Surgery in a Secondary Care Hospital in Spain. Benefits to the Patient and the Health System. J hand Surg Glob online. 2023 Jan;5(1):73–9. doi: 10.1016/j.jhsg.2022.10.003. PubMed PMID: 36704374.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Public Domain Pictures / Dolor de muñeca / CC0 Public Domain]