Categoria: Estudis i projectes

Disseny d'un nou indicador de mortalitat en la síndrome coronària aguda a l'ingrès a la UCI

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en un article on es proposa el disseny d'un nou indicador de mortalitat en la síndrome coronària aguda a l'ingrès a la Unitat de Cures Intensives.

Lorenzo Sociasorcid, metge de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Diseño de un nuevo indicador de mortalidad en el síndrome coronario agudo al ingreso en la Unidad de Cuidados Intensivos" a la revista Medicina Intensiva.

L'objectiu era dissenyar un Indicador de Mortalitat de la síndrome coronària aguda (SCA) en el servei de medicina intensiva (SMI).

Segons l'estudi, és possible crear un nou indicador de mortalitat del SCA en l'SMI que sigui més exacte, reproduïble i actualitzable periòdicament.

Referència de l'article
Lozano Gómez H, Rodríguez García A, Rodríguez Esteban MÁ, López Ferraz C, Murcia Hernández M del P, Fernández Zapata A, et al. Diseño de un nuevo indicador de mortalidad en el síndrome coronario agudo al ingreso en la Unidad de Cuidados Intensivos. Med Intensiva (English Ed. 2023 Sep;47(9):501–15. doi: 10.1016/j.medine.2023.03.008. PubMed PMID: 37076405.

Enllaços Bibliosalut

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]