Categoria: Estudis i projectes

Educació sobre dolor en joves esportistes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha publicat un estudi experimental sobre l'educació sobre el nivell del dolor en el benestar, el rendiment a l'entrenament i la intensitat del dolor dels joves esportistes.

Natalia Romero-FrancoOrcid, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Pain Education in the Wellness, Training Performance, and Pain Intensity of Youth Athletes: An Experimental Study" a la revista Healthcare.

Tot i que els programes de tractament del dolor redueixen el dolor i milloren la percepció del benestar a la població general, pocs estudis han explorat aquests efectes en atletes. Aquest estudi va avaluar els efectes d'un programa educatiu sobre la neurociència del dolor al benestar, el rendiment a l'entrenament i el dolor en atletes joves. També es van explorar les diferències segons el sexe.

Un programa educatiu que inclogui la neurociència del dolor pot ajudar els joves esportistes a millorar el seu estat de benestar, la percepció de la intensitat del dolor i el rendiment a les sessions d'entrenament.

Referència de l'article
Sastre-Munar A, Romero-Franco N. Pain Education in the Wellness, Training Performance, and Pain Intensity of Youth Athletes: An Experimental Study. Healthc (Basel, Switzerland). 2024 Jan 16;12(2). doi: 10.3390/healthcare12020215. PubMed PMID: 38255102.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]