Categoria: Estudis i projectes

Gonzalo Martín ha presentat la seva tesi sobre la resonància magnètica pèlvica dinàmica vs videodefecografia en la síndrome de defecació obstructiva

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

2472 2Gonzalo Martín Martín, cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases, ha presentat la seva tesi amb el títol "Resonancia magnética pélvica dinámica versus videodefecografía en el estudio del síndrome de defecación obstructiva" a la Universitat de València amb nota final Excel·lent Cum Laude.

Els directors de la tesi han estat:

  • Dr. Juan García Armengol. Codirector del Centre Europeu de Cirurgia Colorectal. Especialista Acreditat en Coloproctologia per la Unió Europea.
  • Dr. José Vicente Roig Vila. Codirector del Centre Europeu de Cirurgia Colorectal. President del Comitè Científic de l'Associació Espanyola de Cirurgians. Especialista Acreditat en Coloproctologia per la Unió Europea.
  • Dr. Alejandro Espí Macías. Cap del Servei de Cirurgia de l'Hospital Clínic de València. Professor Titular del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Especialista acreditat en Coloproctologia per la Unió Europea.

El tribunal ha estat format pels membres següents:

  • President: Dr. Eduardo García-Granero. Cap del Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe de València. Catedràtic de Cirurgia del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Especialista acreditat en Coloproctologia per la Unió Europea.
  • Secretària: Dra. Amparo Solana Bueno. Cap del Servei de Cirurgia de l'Hospital de Manises. Especialista acreditada en Coloproctologia per la Unió Europea
  • Vocal: Dr. Xavier González Argenté. Cap del Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases. Especialista acreditat en Coloproctologia per la Unió Europea.
Referència de la tesi
Martín Martín G. Resonancia magnética pélvica dinámica versus videoedefecografía en el estudio del síndrome de defecación obstructiva [tesis doctoral]. València: Facultad de Medicina y Odontología. Departamento de Cirugía, Universitat de València; 2015.
Text Complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Gonzalo Martín Martín]