Categoria: Estudis i projectes

L'IB-Salut i la Conselleria de Salut participen en l'anàlisi de l'efectivitat d'una eina per establir l'edat cardiovascular

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-sss1Els Serveis de Prevenció de Riscos Laborals de l'IB-Salut i de l'Administració de les Illes Balears han participat en un assaig aleatori sobre l'efectivitat d'una eina per establir l'edat del cor per millorar els factors de risc modficables en una població del sud d'Europa. També han participat la Universitat de les Illes Balears i Correos València.

Arturo López González, Irene Campos, tècnic de l'IB-Salut, i Macià Tomàs Salvà, cap del servei de prevenció de l'Administració de les Illes Balears, han participat en l'article "Effectiveness of the Heart Age tool for improving modifiable cardiovascular risk factors in a Southern European population: a randomized trial" a la revista European Journal of Preventive Cardiology.

L'objectiu de l'assaig era provar si l'eina de comunicació del risc de malalties cardiovasculars pot motivar la població per adoptar estils de vida més saludables i millorar el els factors de risc modficables sobre l'ús d'una eina basada en percentatge tradicional.

Referència de l'article
López-González AA, Aguiló A, Frontera M, Bennásar-Veny M, Campos I, Vicente-Herrero T, et al. Effectiveness of the Heart Age tool for improving modifiable cardiovascular risk factors in a Southern European population: a randomized trial. Eur J Prev Cardiol. 2015; 22(3):389-96.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Atenció Primària de Mallorca]