Categoria: Estudis i projectes

L'IdISPa participa en un estudi sobre consum de marisc en dones embarassades

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr329L'IdISPa ha participat en un estudi longitudinal basat en una població amb alts nivells de consum de marisc durant l'embaràs i la relació en el desenvolupament neuropsicològic dels infants. També hi han participat diferents centres nacionals.

Dora Romaguera, investigadora de l'IdISPa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Maternal Consumption of Seafood in Pregnancy and Child Neuropsychological Development: A Longitudinal Study Based on a Population With High Consumption Levels" a la revista American Journal of Epidemiology.

Es creu que el consum de marisc durant l'embaràs pot ser beneficiós per al desenvolupament neuropsicològic de l'infant, però segons les dades que es coneixen no hi ha gaires estudis de cohort associats a un alt consum de peixos grassos i per subtipus de marisc.

Referència de l'article
Júlvez J, Méndez M, Fernández-Barres S, Romaguera D, Vioque J, et al. Maternal Consumption of Seafood in Pregnancy and Child Neuropsychological Development: A Longitudinal Study Based on a Population With High Consumption Levels. Am J Epidemiol 2016 February 1;183(3):169-182.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]