Categoria: Gestió de la investigació

El Govern Balear i l'administració central acorden ampliar el termini d'execució de les transferències per al finançament de la unitat d'investigació de l'Hospital Universitari Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears i el Ministerio de Economía y Competitividad han acordat ampliar el termini d'execució del conveni que regula les transferències per al finançament de la unitat d'investigació de l'Hospital Universitari Son Espases (HUSE).

Originàriament el termini d'execució finalitzava als tres anys de la firma del conveni, que va tenir lloc el 7 de desembre de 2009. Amb l'addenda introduïda en el conveni, el termini queda ampliat, essent el nou termini d'execució el 7 de desembre de 2013. El termini de justificació també queda ampliat, essent la data límit el 31 de març de 2014.

Així mateix, s'introdueix una clàusula en l'addenda per la qual es realitza una redistribució pressupostària, que no afecta l'import total del conveni. Originàriament la dotació per a les obres i instal·lacions era de 1.350.000 de euros. Per a l'equipament, la dotació era de 1.650.000 euros. La nova dotació pressupostària assigna 2.544.679,63 euros per a les obres i instal·lacions i 455.320,37 per a l'equipament.