Categoria: Gestió de la investigació

La trascendència de les cures invisibles

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre la trascendència de les cures invisibles.

José Ángel Rubiño Díazorcid, Pilar Andreu Rodrigoorcid, Juan Manuel Gavala Arjonaorcid, Mònica Maqueda Palauorcid, María Antonia Palou Oliver, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases; i María Cristina Moreno Jiménez, investigadora de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat l'article amb el títol "La trascendencia de los cuidados invisibles" a la revista Nure Investigación.

Les cures invisibles s'engloben en la pràctica de les cures i es relacionen amb la part emocional, la humanització i la transcendència. És la part no tècnica, però que acompanya als diferents procediments i tècniques d'unes cures professionalitzades.

L'objectiu era analitzar les cures que realitzen els professionals d'infermeria sobre les dimensions de les cures invisibles per a un major coneixement i reconeixement d'aquests, pels professionals i la institució.

Referència de l'article
Rubiño Díaz JÁ, Rodrigo PA, Arjona JMG, Palau MM, Oliver MAP, Jiménez MCM. La trascendencia de los cuidados invisibles. NURE Investig. 2023 Aug 1. doi: 10.58722/nure.v20i125.2377.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: CS Trencadors]