Categoria: Gestió de la investigació

S’han presentat 12 comunicacions a la I Jornada d’Investigació de l’Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d'Investigació de l'Hospital de Manacor ha organitzat la I Jornada d'Investigació, sota el títol "Lo mejor en investigación 2014 en el Hospital de Manacor", en la qual s'han presentat els diferents estudis que els professionals d'aquest centre sanitari van fer l'any passat.

La directora gerent, Dra. Catalina Vadell, ha presentat l'acte destacant la importància de les comunicacions que han format aquest intens programa; ha explicat que n'hi ha que ja s'han presentat a congressos i d'altres que s'hi presentaran durant l'any 2015. A més, ha afegit que aquests treballs, 10 dels quals són de l'àrea mèdica i els altres dos pertanyen a l'àrea d'infermeria, certifiquen que en un hospital comarcal també es fa investigació, perquè els seus professionals tenen bones idees i també molta voluntat per dur a terme el seu treball al seu servei i, a més, dedicar hores a la investigació.

La Jornada s'ha dividit en dues parts: en la primera, s'han presentat 10 treballs de l'àrea mèdica, cinc dels quals pertanyen a l'àrea quirúrgica. Hi han participat diferents serveis, com ara el d'Anestèsia i Reanimació, Cardiologia, Ginecologia, Oftalmologia, Pediatria, Traumatologia i Urologia. L'àrea d'infermeria també ha participat en aquesta jornada amb dues comunicacions d'investigació en infermeria.

La Comissió d'Investigació treballa intensament des de fa dos anys amb objectius diversos, com ara assessorar els professionals en matèries relacionades amb la recerca i la política científica, i acreditar i validar línies i projectes de recerca de l'hospital.

[Font: Hospital de Manacor. 19/01/2015]