Categoria: Gestió de la investigació

Conveni entre l'IdISPa, BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears sobre recerca biosanitària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària de Palma (IdISPa) ha signat un conveni amb BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears amb l'objectiu d'impulsar la recerca biosanitària en el marc d'activitats associades al Pla de Suport a Grups Emergents de Recerca.

David Martínez Bestard, director gerent de l'IdISPa; Jaime Canudas, president de la Fundació Caixa de Balears, i Jordi Mulet Dezcallar, director de Relacions Institucionals de BMN-SA NOSTRA, han signat l'acord mitjançant el qual s'aporten 5.000 € a l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma per finançar projectes i activitats dels seus grups emergents de recerca.

Actualment, hi ha grups emergents de recerca de l'IdISPa de fisiopatologia cardiovascular i epidemiologia nutricional; d'infecció i immunitat; de lípids en patologia humana; neurobiologia; neurofarmacologia, i resistència antibiòtica i patogènia de les infeccions bacterianes.

David Martínez, director gerent de l'IdISPa, i Miquel Fiol, director científic de l'Institut, han agraït aquesta col·laboració que "dóna suport als investigadors i permet incrementar l'activitat investigadora".

Jaime Canudas, president de la Fundació Caixa de Balears, ha agraït l'esforç de l'IdISPa per fomentar la recerca. "Aquesta ajut que ara oferim encaixa perfectament entre els objectius principals de la Fundació Caixa de Balears. La nostra missió i el nostre compromís passen per facilitar i millorar l'accés a la recerca, la investigació i la cultura a tots els agents socials de les illes" ha manifestat.

Per la seva banda, Jordi Mulet, director de Relacions Institucionals de BMN-SA NOSTRA, ha assegurat que "som els aliats i els companys de viatge adequats per al teixit productiu, i també en l'àmbit de l'educació, la cultura i la recerca. Ara donant suport, una vegada més, a una iniciativa que ha de generar beneficis importants per al conjunt social".

[Font: Conselleria de Salut. 15/11/2016]

[Foto: Conselleria de Salut]