Categoria: Gestió de la investigació

La Comissió Europea ha presentat una convocatòria d'assessors experts pel Programa Horizon 2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió Europea ha presentat una convocatòria en la qual sol·licita que experts de tots els àmbits participin en la configuració de l'agenda d'Horizon 2020 , el futur programa de finançament de la Unió Europea per a la recerca i la innovació, que té com a objectiu fomentar les idees, el creixement i l'ocupació en favor del futur d'Europa. El termini de presentació de candidatures estarà obert fins a les 17.00 hores (hora local de Brussel·les) del 6 de març de 2013.

Els grups, de caràcter consultiu, es conformaran sobre temes com són la garantia d'uns aliments segurs o la superació dels reptes de l'envelliment, entre uns altres, i impulsaran el diàleg entre l'administració, la societat civil i l'empresa, dins l'àmbit de la UE. Així mateix, es tindran en compte en el camp del finançament sobre la recerca i la innovació d'aquí a 2020.

La convocatòria de manifestacions d'interès romandrà oberta mentre duri el Programa Horizon 2020, de cara a la renovació dels grups al final de cada mandat.

Les primeres convocatòries d’Horizon 2020, estan previstes per a finals de 2013.

[Font: Comissió Europea. 17/01/2013]