Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria 2019 de nous membres del CEI-IB, diplomats o graduats en infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut, Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut ha obert la convocatòria 2019 per a la inclusió de nous membres al Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB), amb preferència per diplomats o graduats en infermeria.

La tasca que han de desenvolupar els membres del CEI-IB és l’avaluació d’assaigs clínics, estudis postautorització i projectes d’investigació, i assistir mensualment a la reunió del Comitè, que es du a terme en horari de migdia i/o tarda.

Per a l’elecció de membres, es tendrà en compte l’experiència professional i en investigació, la formació específica en bioètica, epidemiologia, estadística i mètodes d’investigació.

Igualment, es tendrà en compte el fet insular, per tal de garantir, sempre que sigui possible, la representació de les illes de Menorca, d’Eivissa i de Formentera. 

El termini per a la selecció de nous membres del CEI-IB finalitzarà el dia 4 de març de 2019.

Els candidats han d’enviar el seu currículum, d’acord amb el model establert, per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

[Font: Conselleria de Salut. Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut. 05/02/2019]  

[Foto: Conselleria de Salut]