Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria "LIBERI" de publicacions d'accés obert IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7551El 18 de desembre de 2017 el Patronat de l’IdISBa va aprovar la política institucional d’accés obert de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears.

L’IdISBa considera convenient i necessari donar suport a la política d’accés obert amb l’objectiu de promoure la difusió de la seva producció científica, afavorint l’accessibilitat, la visibilitat i l’impacte de la seva investigació científica, seguint la iniciativa de Budapest i la declaració de Berlín i la legislació nacional i internacional vigent en matèria de difusió científica en accés obert.

La definició d’una política institucional d’accés obert ha de permetre:

  • Incrementar la visibilitat nacional i internacional.
  • Augmentar l'impacte de la recerca realitzada pels investigadors de l'IdISBa.
  • Evidenciar l'excel·lència en la qualitat de recerca.
  • Vetllar pel compliment de la legislació i les recomanacions vigents, a nivell nacional[1] i internacional[2], garantint que els resultats de la recerca finançada amb recursos públics siguin de domini públic.

Objecte de la convocatòria

L’objecte d’aquesta convocatòria és promoure la publicació d’articles científics originals en revistes d’accés obert per part dels investigadors/es de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears. El pressupost assignat a aquesta convocatòria de 2019 és de 30.000 €.

Més informació

Teniu la informació completa a les bases de la convocàtoria:

[Font: Institut Balear d'Investigació Sanitària Illes Balears ]

[Foto: IdISBa]