Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Tornen els Cafès Virtuals pel benestar emocional

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El 15 de setembre tornen les sessions dels Cafès Virtuals per al benestar emocional a les Illes Balears. Aquestes sessions començaren el mes de juny i continuaran fins al juny de 2022.

Poster cafes virtualesEls Cafès Virtuals són una estratègia de suport mutu no terapèutic, a través d’Internet i les noves tecnologies. La participació és oberta a qualsevol persona que vulgui compartir emocions, experiències i sentiments.

Es realitzaran un nou cicle de xerrades informatives en els diferents hospitals de les Illes Balears i en format virtual en diferents dates (consultau el tríptic informatiu), amb l'objectiu de difondre aquesta activitat que l'Oficina de Salut Mental de les Illes Balears, en coordinació amb les entitats del tercer sector Fundació Deixalles, l'Associació Pitiüsa pro Salut Mental (APFEM) i l’Associació d’Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les Illes Balears (ADAA), ha programat.

El calendari de realització de les xerrades és:

Les persones que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: Conselleria de Salut i Consum]

[Foto: Tim Savage / Restaurant people talking / CC-by-sa-2.0]