Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

S’inicia la campanya de vacunació contra la grip estacional 2021/22 a les residències de gent gran de l’IMAS

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La residència OMS-Sant Miquel, gestionada per l’IMAS, ha estat la primera a iniciar la campanya de vacunació contra la grip, que du a terme la Conselleria de Salut, a les persones majors que resideixen als centres residencials de gent gran de Mallorca, públics i privats, per tal de prevenir que puguin veure’s afectades per aquesta malaltia.

Els residents del centre Oms-Sant Miquel de l’IMAS han estat les primeres persones majors en rebre la vacuna contra la grip, com també ja encetaren en el seu moment la ronda de vacunació contra la COVID-19 el desembre de 2020. L’edat mitjana dels seus usuaris és de 85 anys.

La grip és una malaltia infecciosa molt contagiosa, causada per un virus que pot afectar de manera greu sobretot els infants petits, la gent gran, les persones que pateixen altres malalties i les dones embarassades. Cal recordar que en alguns casos, a les persones majors de 70 anys se’ls administrarà la vacuna de la grip el mateix dia que se’ls citi per rebre la tercera dosi contra la COVID-19, si bé no és el cas de la gent gran que resideix a qualsevol dels centres de la xarxa d’atenció a la dependència de Mallorca, que ja varen rebre al setembre aquesta dosi de reforç contra la COVID-19.

Aquesta campanya de vacunació de la Conselleria de Salut contra la grip estacional es perllongarà fins els pròxim dia 21 de novembre, quan es donarà pas a la vacunació de la població en general.

[Font: Consell de Mallorca. 04/11/2021]

[Foto: Consell de Mallorca]