Categories: Qualitat, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L‘Hospital Universitari Son Espases ha estat escollit com a candidat a Centres Compromesos amb l’Excel·lència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La incorporació de l‘Hospital Universitari Son Espases com a candidat, dins la xarxa de Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures (CCEC), al programa Best Practice Spotlight Organization (BPSO), posa de manifest el compromís de l’Hospital i dels seus professionals amb l’excel·lència en les cures infermeres.

Professionals de diferents àrees assistencials fa tres anys que treballen en la implantació de guies de bones pràctiques. De moment, les guies d’Accessos vasculars, de Prevenció de caigudes i de Cures de les ostomies es troben en procés d’implantació. Aviat s’afegiran les guies de Lactància materna i de Seguretat i alternativa a l’ús de contencions.

El passat dia 30 de març l’Hospital va acollir la 1a Jornada BPSO HUSE, que es va convertir en un punt de trobada dels professionals que participen en les diferents guies amb l’objectiu de compartir la feina feta durant aquests anys i de captar nous professionals. Durant la inauguració, el director d’Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases va agrair la dedicació, les hores d’esforç i el treball dels professionals en l’elaboració, la implantació i l’avaluació d’aquestes guies de bones pràctiques. Alhora, va encoratjar els professionals perquè s’impliquin en aquest compromís per l’excel·lència en les cures infermeres.

A la Jornada hi varen participar una representació dels membres dels diferents grups de bones pràctiques, que varen explicar el procés d’implantació. A més, s’hi afegiren testimonis de primera mà i d’associacions que participen en les guies, que varen explicar l’impacte de la feina feta en l’experiència del pacient.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 30/03/2022]

[Foto: Infosalut / Hospital Universitari Son Espases / CC BY-NC-SA 4.0]