Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

El SAMU061 reforça la temporada d’estiu amb una ambulància a Sant Agustí des Vedrà

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El SAMU061 augmentarà la cobertura durant l'estiu de 2022 a l’illa d’Eivissa amb una nova ambulància ubicada a Sant Agustí des Vedrà, en el municipi de Sant Josep de sa Talaia. L’ambulància, de suport vital bàsic (SVB), comptarà amb dos tècnics sanitaris.

L’ambulància estarà ubicada a l’antiga Unitat Bàsica de Salut Sant Agustí, espai cedit per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia al Servei de Salut per aquest estiu. Estarà operativa dotze hores cada dia (de 8 a 20 hores) del dilluns al diumenge i es mantindrà com reforç durant l'increment d'activitat.

La nova ambulància del SAMU061 , que donarà cobertura per primera vegada a aquesta àrea de l’illa, se suma al reforç d’una ambulància de suport vital bàsic de dotze hores, del dilluns al diumenge, que es posa cada any durant la temporada d’estiu a Sant Joan de Labritja i a l’ambulància de suport vital avançat de l’illa de Formentera.

El SAMU061 té operatives durant tot l’any tres ambulàncies de suport vital avançat i quatre de suport vital bàsic a l’illa d’Eivissa i una ambulància de suport vital bàsic. A partir d’enguany també en té una de suport vital avançat a Formentera.

L'increment de la demanda assistencial que es produeix des del mes de novembre passat ha obligat a reforçar el pla estival. Segons les dades que consten en la Gerència, al maig d'enguany l'activitat del SAMU061 ha augmentat un 31% respecte a anys anteriors.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 08/06/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*09/06/2022 noticiasmallorca.es - El SAMU061 reforça la temporada d’estiu amb una ambulància a Sant Agustí des Vedrà.