Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El programa esportiu per a la segona i tercera edat ‘Mou-te amb salut!’ finalitza la temporada amb més d’un miler de participants i es clausura a cala Gamba

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 1.100 participants de 31 municipis i set llars de gent gran han gaudit d’activitats regulars i aquesta setmana s’han acollit a activitats extres a cala Gamba.

El programa "Mou-te amb salut!" del Consell de Mallorca finalitza la temporada 2022 amb un gran èxit de demanda i participació.

Un total de 1.100 persones de la segona i tercera edat han practicat, des de setembre de 2021 fins al maig de 2022, esport regular dos pics per setmana en xarxa amb els ajuntaments de Mallorca.

Aquesta setmana, quatre grups de diferents municipis han celebrat la clausura del programa amb un circuit guiat per la platja de Palma, concretament es tracta de grups procedents d’Alcúdia, Montuïri, Pollença, Porreres i de la llar de l’IMAS Reina Sofia.

Més d’un centenar de persones han fet una ruta guiada pes Carnatge i Can Pastilla, i han visitat l’Ecomuseu Marítim del Club Nàutic de Cala Gamba, on han conegut les diferents tipologies d’embarcacions tradicionals de Mallorca i han fet una visita exterior pels trencadors de marès.

El programa, iniciat el 2021, es basa en dos blocs d’activitat regular durant dues sessions esportives setmanals que consisteixen en sessions de prevenció cardiovascular i de tonificació, dividides en dos grups de segona i tercera edat, que comprenen dels 40 als 60 anys i dels 60 en endavant. Així, els participants poden practicar exercicis com estiraments, entrenaments suaus, exercicis de força i marxa nòrdica, en un programa confeccionat específicament per a la seva edat i capacitat.

[Font: Consell de Mallorca. 15/06/2022]

[Foto: Consell de Mallorca]