Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Es convoca el 12è concurs de Lactància Materna del Sector de Llevant

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió de Lactància Materna del Sector Sanitari de Llevant ha organitzat una nova edició del Concurs de Lactància Materna amb el tema "Jo don pit. Quin és el teu superpoder?".

Les fotografies seran originals i tractaran el tema de la promoció de la lactància materna. Enguany es valorarà especialment la creativitat i originalitat de les fotografies, així com el títol o lema escollit per acompanyar-la.

Per presentar-se al concurs, s'ha d'enviar la fotografia en format digital a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom i llinatges de l'autor o autora, telèfon de contacte i email, el nom de la mare i l'infant que apareixen a la foto i el títol de la foto.

Termini d'enviament de fotografies

Des del 22 d'agost fins al 23 de setembre de 2022.

Premi

El premi per a la fotografia guanyadora consistirà en una estada de dos dies a un agroturisme. A més, gràcies a la col·laboració de diversos comerços locals, hi haurà altres premis que se sortejaran entre tots els participants el dia de l'entrega, que serà el 5 d'octubre a les 13 h.

Per a més informació, consulta aquí les Bases Completes.

[Font: Hospital de Manacor. 22/08/2022]

[Foto: Anton Nossik / Breastfeeding a baby / CC BY 3.0]