Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Els centres de salut de les Pitiüses faran tallers amb motiu del Dia Mundial de la Fisioteràpia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Cada centre de salut celebrarà un taller temàtic per difondre les diferents àrees d'actuació dels fisioterapeutes d'Atenció Primària. El Servei de Fisioteràpia d'Atenció Primària de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera està format per deu fisioterapeutes.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera se suma a la celebració del Dia Mundial de la fisioteràpia, que se celebra el dia 8 de setembre, amb l'organització de diversos tallers temàtics als centres de salut de les Illes Pitiüses.

L'objectiu de l'equip de fisioteràpia d'Atenció Primària és donar a conèixer a la població les diferents àrees on pot actuar la fisioteràpia per a la prevenció i la millora de la salut. Per aquest motiu, des del 30 d'agost fins al 9 de setembre se celebrarà a cada centre de salut un taller monogràfic.

La celebració de la setmana de la fisioteràpia permet apropar els usuaris a totes les actuacions que poden dur a terme els fisioterapeutes d'Atenció Primària per a la prevenció de la salut i l'educació sanitària: esquena, exercicis respiratoris, cervicals, embaràs o pediatria són algunes de les àrees més demandades.

Tot seguit es poden consultar els tallers que es duran a terme als Centres de Salut:

Els tallers estan oberts a tots els usuaris, amb independència del centre al qual pertanyin, només cal trucar al centre de salut per reservar la plaça.

Les consultes programades de Fisioteràpia d'Atenció Primària creixen durant els primers set mesos del 2022 un 8,84%

L'equip de Fisioteràpia d'Atenció Primària està format per deu fisioterapeutes i l'activitat desenvolupada per aquests ha crescut un 8,84% entre el gener i el juliol del 2022, en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

Així, en els primers set mesos del 2022 s'han programat 22.256 consultes de fisioteràpia, quasi dues mil més que les 20.447 programades en el mateix tram de l'any 2021.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 23/08/2022]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]