Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Més de 400 persones participen a la macro reunió de rutes saludables de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dins dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears, es van concentrar diferents programes de Rutes Saludables, tant de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (CS Santa Eulària des Riu, CS Vila i CS Es Viver) com d'altres organismes com l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Eivissa gran, Grup de ball de Miguel Barranco, i Grup de Rutes de l'Associació Creix.

A la iniciativa hi participaren, a més de la Conselleria de Salut, el Consell d'Eivissa, l'Ajuntament d'Eivissa i l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

El programa Rutes Saludables compleix enguany el seu desè aniversari a les Balears. A Eivissa, el Centre de Salut Vila el va posar en marxa fa vuit anys i, posteriorment, s'hi han anat sumant el Centre de Salut Santa Eulària des Riu i estan a punt d'inaugurar-se al Centre de Salut de Formentera i el Centre de Salut Es Viver.

Les sortides s'han realitzat des de diferents punts i els participants s'han trobat al Portal de Ses taules a les 11 h. Posteriorment, han continuat de pujada a la muralla i han finalitzat al Baluard de Santa Llúcia on les fisioterapeutes de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Olga Hernández del CS Vila i Elena Fernández del CS Santa Eulària, han ofert una classe magistral. L'esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de ball amb Miguel Barranco.

[Font. Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 07/03/2023]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]