Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

Salut signa un conveni amb REHACER per oferir rehabilitació i transport a persones amb discapacitat per danys cerebrals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’any passat trenta-set persones es varen beneficiar d’aquest servei que fins ara finançava l’associació.

El Servei de Salut ha subscrit un conveni amb l’Associació per a la Rehabilitació d’Accidentats Cerebrals de les Illes Balears (REHACER) per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de persones amb discapacitat física i psíquica derivada d’un dany cerebral. 

Aquest conveni té per objecte millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen dany cerebral adquirit i la dels seus familiars, finançant la prestació de rehabilitació que dispensen els professionals de REHACER, així com el trasllat dels usuaris amb els mitjans de transport sanitari del Servei de Salut.

Les sessions de rehabilitació seran individuals i grupals. Són tractaments que fins ara oferia l’associació i que a partir d’ara seran pagats pel Servei de Salut que, a més, oferirà transport als usuaris des de casa seva als centres de dia i rehabilitació. Durant l’any 2022, trenta-set pacients amb danys cerebrals es varen beneficiar d’aquest servei.

La durada d’aquest conveni serà d’un any, amb possibilitat de prorrogar-lo fins a un màxim de quatre anys més. El Servei de Salut aportarà 7.263 € durant un any.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/04/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]