Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Autorització del contracte de vacunes contra la grip estacional per a la campanya 2016-2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha atorgat a la Conselleria de Salut l'autorització prèvia per exercir la competència en matèria d'autorització i disposició de la despesa corresponent a la compra de vacunes contra la grip estacional per a la campanya 2016-2017 per un import de 527.800 euros.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears coincideixen en la conveniència d'unir esforços i impulsar les iniciatives per complir els objectius d'estabilitat pressupostària. Amb aquesta finalitat, el 20 d'abril de 2015 el ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i el conseller de Salut van signar un acord per fixar les condicions de l'adquisició de vacunes de la grip estacional per a la campanya 2015-2016.

Mitjançant aquest Acord, el Ministeri es compromet a actuar com a òrgan de contractació en la formalització de l'Acord marc, pel qual s'han de fixar els preus màxims de les vacunes, la selecció dels subministradors i l'establiment de les bases que han de regir els contractes derivats de l'Acord marc.

Durant la campanya 2015-2016 la Conselleria de Salut va distribuir un total de 142.500 dosis de vacunes contra la grip estacional a les Illes Balears. L'objectiu és cobrir tots els col·lectius de risc per tal de reduir-ne els possibles casos durant els mesos d'hivern.

[Font: Conselleria de Salut. 01/07/2016]

[Foto: NIAID / Vaccination / CC BY­ND 2.0]