Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'IdISBa ha participat en la celebració del Dia de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els passats 26 i 28 de febrer, l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) va participar a la caseta que la Conselleria de Salut va instal·lar al Passeig de Sagrera amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears.

Diumenge 26 de febrer, la Dra. Dora Romaguera, cap del grup de recerca "Fisiopatologia Cardiovascular i Epidemiologia Nutricional" va explicar el projecte PredimedPlus "Mediterràniament actiu: avaluació de l’estat físic i recomanació personalitzada per a un estil de vida mediterrani". 

El mateix diumenge, el Dr. Víctor Asensio, tècnic de la plataforma de genòmica, va ensenyar a observar pel microscopi mostres com tíbies de conill.

Dimarts 28 de febrer, Ángel Ríos i Meritxell López, infermers de la plataforma d’assajos clínics, van realitzar proves de monòxid de carboni exhalat i espirometries als visitants. Addicionalment van facilitar consells bàsics per deixar de fumar.

A continuació podeu veure alguns dels vídeos que es van enregistrar amb motiu de la participació de l'IdISBa en el Dia de les Illes Balears.

En aquest primer vídeo Dora Romaguera explica el projecte PredimedPlus "Mediterràniament actiu".

En aquest segon vídeo Meritxell López explica en què va consistir el taller de funció pulmonar.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. 06/03/2017 ]

[Fotos i vídeos: IdISBa]

Notícies relacionades a Infosalut
*27/02/2017 - Promoció de la vida activa, el consum responsable, la prevenció i la formació en el Dia de les Illes Balears 2017.