Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Hospital de Manacor acull l'exposició fotogràfica Projecte Farmasol

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital de Manacor acull l’exposició fotogràfica "Proyecto Farmasol. Farmacias solidarias, educación para la salud", de la Fundació Barceló, que es podrà visitar fins al 23 d'agost a la zona del hall de l'hospital.

L'objectiu del projecte és facilitar l'accés als medicaments i millorar la salut i les condicions de vida de les poblacions més desfavorides de l'Àfrica. També pretén incidir en els hàbits d'higiene de la població local i en la conscienciació sobre temes de salut.

L'exposició ha estat inaugurada per la directora gerent, Catalina Vadell; el director general de la Fundació Barceló, Rafael Torra, i el delegat de Sanitat de l'Ajuntament de Manacor, Antoni Sureda.

La mostra està formada per 12 fotografies de gran format, en blanc i negre, realitzades per Amelia Fornés, responsable del projecte Farmasol, durant els seus viatges a Etiòpia, Uganda, Kenya, el Txad i Tanzània, els cinc països on es duu a terme el projecte.

Després d'haver estat exposada a l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital de Manacor serà el segon hospital públic que aculli aquesta exposició itinerant sobre el projecte solidari desenvolupat en el continent africà, que va ser engegat per la Fundació Barceló el 2015, i ja s'ha confirmat que posteriorment s'instal·larà a l'Hospital Comarcal d'Inca.

[Font: Hospital de Manacor. 13/07/2018]

[Foto: Hospital de Manacor]

*09/02/2018 - Son Espases acull l’exposició fotogràfica Proyecto Farmasol. Farmacias solidarias, educación para la salud.