Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Son Espases acull una exposició de dotze obres en el marc de la campanya 'Prevenir és tenir cura'

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7215La Direcció d’Infermeria de l’Hospital Universitari Son Espases va presentar, el dia 4 de desembre, una exposició que recull les imatges del nou calendari 2019, en el marc de la campanya ‘Prevenir és tenir cura’, que s’ha estructurat sota la frase ’12 mesos, 12 causes’.

Aquesta iniciativa que s’ha posat en marxa enguany per primera vegada, té com a objectiu sensibilitzar els professionals sanitaris envers la importància de la prevenció en l’entorn hospitalari. Per aquest motiu, cada mes se centra en un aspecte i s’organitzen tot un ventall d’activitats. Així, gener se centra en “La correcta administració de la medicació”; febrer, en la “Identificació del pacient”; març, en la “Promoció del son i del descans”; abril, en la “Prevenció de caigudes”; maig, en la “Continuïtat de les cures”; juny, en la “Prevenció de la desnutrició”; juliol, en el “Foment de l’autonomia del pacient”; agost, “A tenir cura amb evidència”; setembre, en la “Prevenció de les infeccions”; octubre, en la “Reducció del dolor”; novembre, en la “Prevenció d’Úlceres per Pressió i de ferides”, i desembre, en la “Contenció zero”. 

El Servei d’Audiovisuals de Son Espases ha col·laborat en l’elaboració del calendari. Les fotografies pretenen crear un diàleg intern en l’espectador sobre cada un dels missatges amb els quals es treballava durant el projecte. Per dur a terme aquesta tasca fotogràfica, s’ha cercat una imatge i una tipografia que es complementin i, en alguns casos, s’han utilitzat textures i colors com a elements evocadors d’emocions.

[Font: Conselleria de Salut. 04/12/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]