Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

20 pacients i professionals de rehabilitació assisteixen a la sessió de ioga i meditació Eleven

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7255La Unitat de Seguretat del Pacient (USP) de l'Àrea de Salut d'Eivisa i Formentera continua amb "Eleven", la nova iniciativa d'humanització de l'atenció sanitària dirigida tant a professionals com a pacients i familiars. Es tracta d'un projecte que té com a objectiu millorar la salut dels treballadors de l'Hospital Can Misses i alleujar l'estrès de pacients i familiars a travès del ioga, la meditació i exercicis de respiració.

Aquest projecte contempla recòrrer totes les unitats i serveis de l'Hospital Can MIsses, mensualment, i dedicar 11 minuts de relaxació i meditació amb tècniques de respiració de ioga. Tomás Gómez, instructor de ioga, és l'encarregat de fer, de forma altruista, que els professionals sanitaris aprofitin el seu descans per a connectar amb un mateix i la seva respiració. Fins al moment ja ha visitat l'àrea quirurgica, hemodiàlisis, hospital de dia oncològic i rehabilitació.

Per a Tomás Gómez "a travès d'aquests exercicis permetem connectar amb un mateix a més de proporcionar una millor postura i equilibri, reducció de tensió física i emocional, així com a major autoconeixement i autoestima".

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 3/12/2018]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]