Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Convocada la Segona Cursa de Son Espases el pròxim dia 24 de febrer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital celebrarà la Segona Cursa Son Espases el proper diumenge 24 de febrer. Una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

La cursa, que començarà a les 11.00 h, tendrà dos recorreguts: a) la prova popular de 4 km, que s’iniciarà davant l’Escoleta amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on hi haurà ubicada la meta. b) la prova absoluta de 8 km, que consistirà a fer dues voltes pel mateix recorregut que la popular. Cal dir que cada una de les proves tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la Cursa. L’edat mínima per participar a la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per a la prova popular és de 14 anys (és necessària l’autorització dels pares o del tutor per a les persones menors de 18 anys).

Les inscripcions s’han de fer abans del dia 22 de febrer a través d'aquesta adreça web, en què també es pot consultar el reglament de la cursa.

Una part dels doblers recaptats amb la Cursa es destinaran al/s projecte/s que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

[Font: Conselleria de Salut. 14/01/2019

[Foto: Infosalut]