Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Eivissa celebra les II Jornades Viure sense tabac, dins l'Estratègia de la Cronicitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera celebra la II Jornades Viure sense tabac, dins l'Estratègia de la Cronicitat, que es duran a terme del 16 al 19 de maig. Aquesta II Jornada ha estat organitzada de forma intersectorial, seguint les recomanacions de totes les autoritats sanitàries internacionals i nacionals, sota el lema "Contagia salut, contagia vida".

L'objectiu és donar visibilitat a les malalties cròniques (no transmissibles) més prevalents que generen una elevada morbimortalitat: cardiovasculars, càncer, diabetis mellitus i MPOC. Així mateix visibilitzar els factors de risc: consum de substàncies inhalades, consum nociu i patològic d'alcohol, mala alimentació i sedentarisme. Es posaran de manifest els factors protectors, exercici físic i alimentació saludable, en els quals s'incideix en totes les intervencions d'aquestes Jornades.

Programa

NOTA ACLARATÒRIA: la sessió programada pel dia 16 de maig, de 16 a 19:30 hores, es realitzarà a la Sala d'actes de l'edifici D de l'Hospital Can Misses.

Més informació sobre aquestes jornades a la nostra Agenda d'Infosalut.

 [Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 08/05/2019]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa I Formentera]

Què en diu la premsa
*08/05/2019 diariodeibiza.es - La Cursa 'Viure sense tabac', el domingo día 19 en Port des Torrent.