Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L’Associació Balear d’Usuaris i Familiars de Salut Mental La Nostra Veu cedeix tres obres a la Conselleria de Salut i Consum

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i la coordinadora de l’Associació La Nostra Veu, Beatriz Ramentol Teys, han signat un contracte de cessió de tres obres escultòriques creades en el marc de la celebració, el 19 de maig, del Dia de l’Orgull Boig.

 

 

La Nostra Veu, juntament amb l’Oficina de Salut Mental de les Illes Balears, va organitzar l’activitat «L’orgull ho cura», una acció inclusiva i social en la qual participà un gran nombre de persones, les quals van crear diferents obres des de l’anonimat, sense ànim de lucre i de forma voluntària.

En aquest sentit, La Nostra Veu cedeix de mutu acord a la Conselleria de Salut i Consum tres obres amb l’objectiu de donar visibilitat a la lluita contra l’estigma associat als trastorns mentals.

Una de cada quatre persones patirà algun tipus de trastorn mental al llarg de la seva vida, associat, a vegades, a situacions de rebuig social, estereotips, perjudicis, etc.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 07/08/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]