Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Informació pública de l'Avantprojecte de Llei sobre addiccions

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum informa del Tràmit d'audiència i informació pública de l'Avantprojecte de Llei sobre l'abordatge integral de les addiccions a les Illes Balears.

Objetivo

Aquest Avantprojecte de Llei té per objecte l’ordenació i la regulació de les competències, les activitats i les funcions en matèria d’addiccions de les administracions públiques de les Illes Balears, les entitats privades i les institucions per aconseguir la necessària cooperació, planificació i coordinació entre elles en l’atenció integral als ciutadans amb problemes de addicció, mitjançant la promoció de la salut, la prevenció de les conductes additives, l’assistència i la incorporació social de les persones que pateixen addiccions. La referència a les addiccions inclou els factors de risc, els consums problemàtics de substàncies i les conductes excessives susceptibles de generar addiccions comportamentals o les no conceptualitzades encara com a tals.

Informació sobre el tràmit d’informació pública

D’acord amb la Resolució de la directora general de Salut Pública i Participació de 2 de març de 2020, s’ha obert un procés d’informació pública, mitjançant el qual tots els ciutadans poden informar-se de l’Avantprojecte de llei sobre l’abordatge integral de les addiccions a les Illes Balears i incorporar-hi les seves propostes i suggeriments.

Les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Direcció General de Salut Pública i Participació (carrer de Jesús, 38 A, 07010 Palma), o a qualsevol dels llocs que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d’anar adreçades a la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum.

Igualment s’ha habilitat la possibilitat de presentar al·legacions per mitjans telemàtics a través de l’apartat “Participació en l’elaboració normativa” de la pàgina web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/03/2020

[Foto: 4924546 / Hombre, humo, cerveza / Pixabay License]