Categoria: Seguretat alimentària

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició i el Grup de Treball d'Agències Alimentàries Nacionals de la Unió Europea elaboraran unes pautes sobre la seguretat alimentària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) va mantenir una reunió amb el Grup de Treball d'Agències Alimentàries Nacionals de la Unió Europea, amb la finalitat de fixar unes línies d'actuació relacionades amb els incidents que es puguin produir en la seguretat alimentària.

Les agències dels estats membres de la Unió Europea disposen de protocols per donar resposta a les crisis alimentàries. En el 2012-2013, es va confeccionar un informe denominat Compartiendo protocolos, experiencias y conocimientos sobre la gestión y comunicación de crisis alimentarias, amb la finalitat de posar en comú diferents aspectes com la gestió, les experiències, la terminologia i la comunicació. També cal tenir en compte el fet de poder establir un millor intercanvi de comunicació entre els organismes implicats.