Categoria: Seguretat alimentària

Constitució de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l'AECOSAN

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una vegada finalitzat el procés de selecció de candidatures, s'ha constituït la nova Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN). Han estat elegits el Dr. Gaspar Ros Berruezo, com a president, i la Dra. Ángeles Jos Gallego, com a vicepresidenta.

El Comitè Científic és l'Òrgan d'Avaluació de Riscos que assumeix les funcions de proporcionar a l'AECOSAN dictàmens científics, definir l'àmbit dels treballs de recerca necessaris per a les seves funcions i coordinar els treballs dels grups d'experts que realitzin activitats d'avaluació de riscos en el marc de les actuacions de l'Agència. Està format per dues seccions, una de Seguretat Alimentària i Nutrició i una altra de Consum.

La Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició està integrada per 20 membres, amb competències en Toxicologia Alimentària, Microbiologia, Virologia, Parasitologia o Zoonosi Alimentària, Epidemiologia Humana i Animal, Biotecnologia, Immunologia i Alergologia, Nutrició Humana, etc.

El Comitè s'expressa formalment a través dels seus informes, publicats a la Revista del Comitè Científic de l'AECOSAN i a pàgina web de l'AECOSAN, agrupats per data i per tipus de risc.

[Font: Agència Espanyola de Consum, Seguritat Alimentària i Nutrició]

[Foto: Agència Espanyola de Consum, Seguritat Alimentària i Nutrició]

Notícies relacionades a Infosalut
*09/11/2016 - Convocatòria per a la renovació de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l'AECOSAN