Categoria: Sociosanitari

Convenis sobre centres de dia i atenció domiciliària per a persones amb dependència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha acordat autoritzar dos convenis de temàtica sociosanitària a Menorca i a Formentera, i també la contractació d'obres i activitats a un centre de Palma.

Menorca

S'ha autoritzat la signatura del conveni entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i el Consell Insular de Menorca per garantir el manteniment i el funcionament de places residencials i de centre de dia que gestiona la institució insular per a l'any 2016.

Es destinarà un total de 1.934.792 euros per finançar aquestes places, incloses a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència. En total, es finançaran 114 places destinades a persones en situació de dependència; 84 a residències i 30 a centres de dia.

Formentera

S'ha autoritzat la signatura del conveni amb el Consell de Formentera per finançar el Servei d'atenció domiciliària per a persones amb dependència a l'illa, un servei específic per a persones amb grau reconegut de dependència que contempla un conjunt d'actuacions que es duran a terme en el domicili de les persones beneficiàries.

Aquest conveni disposa d'un import de 17.100 euros.

Palma

La Conselleria de Serveis Socials també ha autoritzat la reserva d'una despesa de 850.100 euros per a la contractació de les obres del centre de dia i activitats comunitàries de Son Ferriol.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 20/05/2016]

[Foto: Infosalut]