Categoria: Ajudes

Ajudes d'Associació Espanyola contra el Càncer

Tipografia
 • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
 • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació Espanyola contra el Càncer ha obert convocatòries d'ajudes destinades a donar suport al talent d'investigadors en la seva carrera i promoure el desenvolupament de projectes de recerca en càncer.

1) AJUDES Al TALENT:

 • Clínic Sènior: Llicenciats en medicina amb doctorat, especialitat i trajectòria investigadora demostrable. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 13 de gener de 2021 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Clínic Júnior: Llicenciats en medicina. Residents o especialistes titulats (no poden haver superat els 4 anys des de l'obtenció del títol d'especialista en el moment d'optar a la convocatòria). Termini de presentació de sol·licituds à fins a 13 de gener de 2021 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Investigador AECC: Doctors (més de 4 anys des de l'obtenció del títol). Termini de presentació de sol·licituds à fins a 17 de desembre de 2020 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Postdoctoral AECC: Doctors (menys de 4 anys des de l'obtenció del títol de doctor). Termini de presentació de sol·licituds à fins a 17 de desembre de 2020 a les 15:00h (hora peninsular).

2) AJUDES A PROJECTES:

 • Estudis clínics AECC: Per a estudis clínics independents multicèntrics que responguin a les necessitats clíniques dels pacients de càncer. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 28 de gener de 2021 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Projectes coordinats AECC: Per a la recerca col·laborativa a través de grups de recerca multidisciplinàries que responguin a una necessitat clínica existent. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 17 de desembre de 2020 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Projectes estratègics AECC: Per al desenvolupament de línies de recerca estratègiques per a la AECC i els pacients de càncer, amb la finalitat d'abordar els reptes en línies com a cures pal·liatives, oncologia radioteràpica, prevenció i epidemiologia. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 17 de desembre de 2020 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Projectes AECC: Per a recerques de qualitat en càncer de línies ja consolidades perquè puguin continuar i continuar avançant en l'obtenció de resultats. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 17 de desembre de 2020 a les 15:00h (hora peninsular).
 • Lab AECC: grups emergents perquè consolidin les seves línies de recerca en càncer, mitjançant la concessió d'ajudes financeres a projectes de qualitat amb clara orientació traslacional i que es realitzin íntegrament a Espanya. Termini de presentació de sol·licituds à fins a 28 de gener de 2021 a les 15:00h (hora peninsular).

Podeu trobar les bases i la informació de les diferents convocatòries a Bases

[Font: AECC] 

[Foto: Jarmoluk / Laboratory analysis / CC BY-SA 2.0]