Categoria: Ajudes

Ajudes de la SEMI-FEMI 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI) i la Fundación Española de Medicina Interna (FEMI) convoquen diferents ajudes i beques.

La Fundación Española de Medicina Interna (FEMI) convoca la VII Edició d'ajudes per realitzar estàncies formatives en centres situats a l'estranger, s'ha publicat la convocatòria de quatre beques de 3.000 euros, úniques i indivisibles per als projectes guanyadors:

  • Beca d'estada a l'estranger Prof. Dr. Blas Gil Extremera
  • Beca d'estada a l'estranger Prof. Dr. Ramón Pujol
  • Beca d'estada a l'estranger Prof. Dr. Ángel Sánchez
  • Beca d'estada a l'estranger Prof. Dr. Miguel Ángel González de la Puente

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

La Fundación Española de Medicina Interna (FEMI), ofereix quatre beques (1 ajuda a la investigació Prof. Dr. Miguel Vilardell i 3 ajudes SEMI-FEMI) dotades cada una con una quantia de 20.000 euros dirigides a projectes de contrastada qualitat científica.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

El Premi Internista Joven Prof. Dr. Jaime Merino de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI) distingueix a metges internistes, clínics i/o investigadors, menors de 35 anys, amb una una implicació en la SEMI durant al menys els darrers tres anys i amb una trajectòria clínica, docent i/o d'investigació d'excel·lència.

Per optar a aquest premi, es valoraran mèrits docents (tutories o formació pregrau), investigadors (tesis, publicacions, comunicacions, participació en projectes d'investigació, entre d'altres) i la participació en activitats de la SEMI (en grups de treball, Escola d'Estiu, cursos de formació...).

El premi es concedirà amb caràcter anual i el termini de presentació de candidatures al Premi Internista Joven Prof. Dr. Jaime Merino de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI) finalitzarà el 15 de setembre.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

[Font: Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI)]

[Foto: Infosalut / Formació personal sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]