Categoria: Ajudes

Ajudes Margarita Salas per a la formació de joves doctors de la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objecte d'aquests ajuts és la formació de joves doctors mitjançant estades de formació en una universitat pública espanyola, o bé en universitats o centres de recerca estrangers, així com en organismes públics d'investigació espanyols, sempre que el darrer any l'estada sigui en una universitat pública espanyola seleccionada per la persona que fa la sol·licitud. En aquest sentit, la Universitat de les Illes Balears (UIB) convoca 3 places.

Aquests ajuts han d’iniciar-se obligatòriament l’1 de gener de 2023 i tenir una durada de dos anys, fins al 31 de desembre de 2024. No s’admeten variacions en aquestes dates. 

Requisits 

  • Disposar del títol de doctor per la UIB. Les persones que hagin obtingut el títol de doctor en una universitat privada espanyola o aquelles de nacionalitat espanyola que l’hagin obtingut a universitats o centres d’investigació estrangers poden presentar també les seves sol·licituds a la UIB, sempre que desitgin fer la seva estada postdoctoral o, en tot cas, desitgin incorporar-se el darrer any de l’ajuda.
  • Haver transcorregut com a màxim dos anys entre la data d'obtenció del títol de doctor i la de tancament del termini de presentació de sol·licituds. 
  • En cas que l'ajut se sol·liciti per a estades en universitats o centres de recerca situats a l'estranger, o en centres de recerca públics espanyols, el darrer any de l'ajut (1 de gener de 2024 a 31 de desembre de 2024) s'ha de passar en una universitat pública espanyola, seleccionada pel candidat, inclosa la UIB

Presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds a través del Portal del Personal Investigador de la UIB comprendrà des del 18 de juliol fins al 5 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

Remuneració 

La dotació mensual de les ajudes Margarita Salas per a joves doctors serà de 3.500,00 euros bruts durant els períodes d'estada a l'estranger i 2.800,00 euros bruts per períodes d'estada a Espanya, inclosa la reincorporació del darrer any. Aquestes quantitats inclouen salari i quota patronal.

Addicionalment, hi haurà un pagament únic de 3.500,00 euros en concepte de despeses de trasllat.

Per a més informació consulta aquest enllaç.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 18/07/2022

[Foto: Infosalut / Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears / CC BY-NC-SA 4.0]